Formulieren

Aanmelding

Om in aanmerking te komen voor hulp bij Molendrift dient u een aanmeldformulier in te vullen. Wanneer u vragen heeft over de aanmelding of twijfelt of wij iets voor u kunnen betekenen, raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij overleggen dan met u of uw hulpvraag bij Molendrift past en informeren u over de aard van de behandeling. We geven u dan ook een indicatie van de wachttijd. U kunt ons bereiken op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur op 050 - 318 5142.

Welke formulieren zijn in uw geval van toepassing?

  • Bij clienten tot 18 jaar het 'Aanmeldformulier Jeugd 2017'
  • Bij volwassen clienten het 'Aanmeldformulier Volwassene 2017'
  • Wanneer het een particuliere aanmelding betreft vult u naast het 'Aanmeldformulier Jeugd 2017' of het 'Aanmeldformulier Volwassene 2017' ook de 'Bijlage Aanmeldformulier Particulier 2017' in.
  • Wanneer het een aanmelding betreft voor de dyslexievergoedingsregeling raden wij u aan eerst de pagina over de dyslexievergoedingsregeling te lezen. Vervolgens vult u het 'Aanmeldformulier Jeugd 2017' en de 'Bijlage Dyslexievergoedingsregeling 2017' in. Ook dient u dan - samen met de school - het 'Format Leerlingdossier Dyslexie 2017' in te vullen.

Digitaal versturen

Voor het invullen van de aanmeldformulieren dient u te beschikken over de meest recente versie van Adobe Reader deze kunt u hier gratis downloaden. Verzeker uzelf ervan dat bestanden van het .PDF formaat op uw systeem standaard geopend wordt met Acrobat Reader. Onderaan alle formulieren staat een knop 'Verzenden'. Als u op deze knop klikt wordt een e-mailbericht klaargezet in uw eigen e-mailprogramma met het door u ingevulde formulier. Indien u gebruik maakt van webmail kunt u het formulier opslaan en vervolgens middels uw webmail verzenden. U dient dit bericht te verzenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Per post versturen

U kunt de aanmeldformulieren ook printen, op papier invullen en per post zenden aan:

Molendrift
Ubbo Emmiussingel 110
9711 BK Groningen

Indien gewenst sturen wij u de papieren formulieren per post.

Molendrift: Ubbo Emmiussingel 110 | 9711 BK Groningen | Tel: 050 - 318 51 42 | Fax: 050-312 89 90 | e-Mail