Bij Molendrift kunt u zich ook aanmelden voor particuliere hulpverlening. Dit betekent dat u de hulpverlening zelf betaalt. 

Een reden om voor particuliere hulpverlening te kiezen kan zijn dat de behandeling van uw probleem niet vergoed wordt door de zorgverzekering (volwassene) of gemeente (jongere).

Ook kunt u voor particuliere hulpverlening kiezen omdat u de wachttijden te lang vindt. Deze worden bepaald door de omvang waarin de gemeenten en zorgverzekeringen Molendrift contracteren. U vindt de wachttijden hier. De wachttijd voor particuliere behandeling is nooit langer dan 6 weken en waar mogelijk korter.

Wilt u zich aanmelden voor hulpverlening die wordt vergoed door uw zorgverzekeraar of gemeente klik dan hier. Wilt u zich aanmelden voor particuliere hulpverlening lees dan verder.

Alle vormen van hulpverlening die wij binnen zorg van gemeentes en de verzekerde zorg bieden, kunt u ook particulier afnemen. Wij leveren daarbij dezelfde kwaliteit en werken met dezelfde behandelaren. De kosten van particuliere hulpverlening bedragen:
- Beperkt onderzoek € 854,-
- Uitgebreid onderzoek € 1452,-
- Behandeling € 90,- per uur.

Onze hulpverleningstrajecten worden altijd op maat en in overleg met u vormgegeven. In het eerste gesprek inventariseren we samen met u de problemen en bespreken de meest efficiente en effectieve aanpak. De bijbehorende kosten worden dan ook vastgesteld.

Om in aanmerking te komen voor hulp bij Molendrift dient u zich online aan te melden. Wanneer u vragen heeft over de aanmelding of twijfelt of wij iets voor u kunnen betekenen, raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij overleggen dan met u of uw hulpvraag bij Molendrift past en informeren u over de aard van de behandeling. We geven u dan ook een indicatie van de wachttijd. U kunt ons bereiken op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur op 050 - 318 5142.

Aanmelden en formulieren

Alvorens u zich aanmeld, aan u het verzoek het formulier "bijlage online aanmelding particulier 2018" in te vullen en tijdens de online aanmelding mee te zenden.

pdf Bijlage Online Aanmelding Particulier 2018 (1.54 MB)  

Voor het invullen van het formulier "Bijlage online aanmelden Particulier 2018" dient u te beschikken over Adobe Reader versie 11 deze kunt u hier gratis downloaden. Verzeker uzelf ervan dat bestanden van het .PDF formaat op uw systeem standaard geopend wordt met Acrobat Reader.

 

aanmelden button

 

Per post versturen

U kunt het formulier ook printen, op papier invullen en per post zenden aan:

Molendrift
Ubbo Emmiussingel 110
9711 BK Groningen.

Indien gewenst sturen wij u de papieren formulieren per post.

Molendrift: Ubbo Emmiussingel 110 | 9711 BK Groningen | Tel: 050 - 318 51 42 | Fax: 050-312 89 90 | e-Mail