De avond is onderdeel van een reeks studie-avonden die zorgaanbieders - waaronder Molendrift - gratis aanbieden. De avonden zijn bedoeld voor zorgprofessionals uit de jeugdhulp, het onderwijs en gemeentelijke organisaties. Locatie is De Nieuwe Kolk in Assen.

Lees meer

Samen met MEE, Subrosa en CMO Stamm ontwikkelde Molendrift een aanpak voor jongeren in de categorie ‘zorgwekkende zorgmijders’. Het betrof jongvolwassen thuiszitters, veelal uit gezinnen met meervoudige en complexe problematiek, met psychiatrische en financiële problemen, zonder perspectief op opleiding of werk. Met 75% van hen bereikten we een beter perspectief. Zij maakten hun opleiding af, of gingen weer een opleiding doen, of kregen (vrijwilligers) werk.

Lees meer

Het symposium is van 11.30-17 in Utrecht. Deelnemers ontvangen een exemplaar van het net verschenen boek: Gezinnen met meervoudige en complexe problemen: Theorie en Praktijk (winkelwaarde €44,50). Hierin deelt een vijftigtal auteurs recente inzichten uit theorie en praktijk. Nynke Aukes en Marieke Boelhouwer van Molendrift geven er een presentatie over effectief en efficient samenwerken met Samen1Plan. Is dit jouw werkveld? Meld je dan snel aan, want er is nog maar een beperkt aantal plekken!

Lees meer

Pagina 1 van 9

Molendrift: Ubbo Emmiussingel 110 | 9711 BK Groningen | Tel: 050 - 318 51 42 | Fax: 050-312 89 90 | e-Mail