Door de aanscherping van de coronamaatregelen hebben wij de volgende richtlijnen in moeten stellen. Graag uw begrip en medewerking.

  • In de gangen en wachtkamers van Molendrift geldt een dringend advies voor het dragen van een mondkapje. Het mondkapje moet op blijven tot u in de spreekkamer bent. Zodra u bent gaan zitten (1.5 meter afstand) mag het mondkapje af, tenzij u aangeeft liever de mondkapjes op te houden.
  • Houdt u aan de 1.5 meter afstand. We erkennen dat dit in de smalle gangen van ons pand in Groningen soms lastig kan zijn. Daarom hebben we een looproute uitgezet. Deze is duidelijk aangegeven in ons pand.
  • We vinden het erg vervelend, maar er kan niet meer in de wachtkamers worden gewacht tijdens een afspraak. Er is alleen plek om even te wachten met brengen en halen. Meldt u bij binnenkomst bij de balie (vestiging Groningen) en ons secretariaat zal u naar de wachtkamer wijzen waar op dat moment plek is.
  • De wachtkamers zijn voorzien van desinfectiemiddelen. Ook als u een kopje koffie/thee/water bij de automaat pakt, willen we u vragen het apparaat na gebruik te desinfecteren.
  • Bij onze vestiging in Veendam - in het Gezondheidscentrum Lloyd's Terras (GCLT) - wordt geadviseerd een mondkapje te dragen. We raadplegen u de site van het GCLT in de gaten te houden voor eventuele wijzigingen in de richtlijnen op deze locatie.
  • Heeft u gezondheidsklachten die mogelijk wijzen op een besmetting met het coronavirus of wacht u op (de uitslag van) een coronatest? Dan kan de afspraak helaas niet op locatie doorgaan. Belt u dan met ons secretariaat. Zij kunnen u doorverbinden met uw behandelaar of informeren over de mogelijkheid de afspraak digitaal door te laten gaan.

 

Het afgelopen jaar heeft Molendrift hard gewerkt aan een structurele verbetering van de crisisorg voor jeugdigen in de provincie Groningen. We ontwikkelden een aanpak die effectieve crisisinterventies combineert met verbeteradviezen voor de Groninger Jeugdhulp. We deden dat samen met Accare, Elker en Jonx, de partijen waarmee wij het ook gaan uitvoeren. En in goede samenwerking met de Groninger gemeenten, de RIGG en een grote groep betrokken jeugdhulpaanbieders waaronder Cosis, De Gele Hoed, Inter-Psy en OCRN. Vanaf 1 juli is deze nieuwe crisiszorg in werking onder de naam Spoed voor Jeugd Groningen.

Lees meer

Molendrift blijft gedurende de Corona epidemie clienten helpen. Ook blijven we nieuwe clienten in zorg nemen en blijft het mogelijk om aan te melden. Wanneer u aan de beurt bent, bellen we u om af te stemmen hoe we de zorg starten.
Soms zijn de problemen zo acuut, dat er direct hulp nodig is. Wanneer dit het geval is, kunt u contact opnemen met ons. Dan bespreken we de mogelijkheden met u. 
Ook voor vragen over aanmeldingen en bij twijfel of we iets voor u kunnen betekenen, kunt u contact opnemen.
U kunt ons bellen op werkdagen van 9 tot 17 uur op 050 - 318 5142.

Pagina 1 van 10

Molendrift: Ubbo Emmiussingel 110 | 9711 BK Groningen | Tel: 050 - 318 51 42 | Fax: 050-312 89 90 | e-Mail