Molendrift blijft gedurende de Corona epidemie clienten helpen. Ook blijven we nieuwe clienten in zorg nemen en blijft het mogelijk om aan te melden. Wanneer u aan de beurt bent, bellen we u om af te stemmen hoe we de zorg starten.
Soms zijn de problemen zo acuut, dat er direct hulp nodig is. Wanneer dit het geval is, kunt u contact opnemen met ons. Dan bespreken we de mogelijkheden met u. 
Ook voor vragen over aanmeldingen en bij twijfel of we iets voor u kunnen betekenen, kunt u contact opnemen.
U kunt ons bellen op werkdagen van 9 tot 17 uur op 050 - 318 5142.

Molendrift blijft gedurende de Corona epidemie clienten helpen. We blijven nieuwe clienten in zorg nemen en blijft het mogelijk om aan te melden.

Zodra u aan de beurt bent, bellen we u om af te stemmen hoe we de zorg starten. Soms zijn de problemen zo acuut, dat er direct hulp nodig is. Neem contact met ons op als dit het geval is. We bespreken dan de mogelijkheden met u.

Ook voor vragen over aanmeldingen en bij twijfel kunt u contact opnemen. U kunt ons bellen op werkdagen van 9 tot 17 uur op 050 - 318 5142.

Kies 'Lees meer' voor informatie over ons Corona-beleid.

Lees meer

De avond is onderdeel van een reeks studie-avonden die zorgaanbieders - waaronder Molendrift - gratis aanbieden. De avonden zijn bedoeld voor zorgprofessionals uit de jeugdhulp, het onderwijs en gemeentelijke organisaties. Locatie is De Nieuwe Kolk in Assen.

Lees meer

Pagina 1 van 10

Molendrift: Ubbo Emmiussingel 110 | 9711 BK Groningen | Tel: 050 - 318 51 42 | Fax: 050-312 89 90 | e-Mail