Veendam krijgt een Gezondheidscentrum voor 1,5 lijnszorg. Dit wordt gebouwd op het Lloydsterras naast het nieuwe station. Het Gezondheidscentrum is het initiatief van huisartsenpraktijk Veentjer, huisartsenpraktijk Hertenkamp, Fysiotherapiepraktijk Havenstraat, Apothekers Combinatie Veendam en Molendrift. Naast bovengenoemde partijen zullen ook

Buurtzorg, de thuiszorgwinkel van Vegro, een dietist, welzijswerk, vele andere diciplines en specialisten het gezondheidscentrum betrekken. Het GezondheidsCentrum Lloydsterras wordt een uiterst modern gezondheidscentrum gericht op topkwaliteit in somatische- en GGZ-zorg, waar huisartsen en specialisten bij elkaar werken en de lijnen kort zijn. Waar mensen die niet echt naar een ziekenhuis hoeven voor consulten en controles terechtkunnen. Een aanwinst voor de inwoners van Veendam, die nu beter en dichterbij huis de zorg geboden zal kunnen worden die zij nodig hebben.

Meer hierover onder andere in het Dagblad van het Noorden, op de website van RTV Noord en op radio Noord (start op 11 minuut 55)

 

Molendrift: Ubbo Emmiussingel 110 | 9711 BK Groningen | Tel: 050 - 318 51 42 | Fax: 050-312 89 90 | e-Mail