Molendrift blijft gedurende de Corona epidemie clienten helpen. We blijven nieuwe clienten in zorg nemen en blijft het mogelijk om aan te melden.

Zodra u aan de beurt bent, bellen we u om af te stemmen hoe we de zorg starten. Soms zijn de problemen zo acuut, dat er direct hulp nodig is. Neem contact met ons op als dit het geval is. We bespreken dan de mogelijkheden met u.

Ook voor vragen over aanmeldingen en bij twijfel kunt u contact opnemen. U kunt ons bellen op werkdagen van 9 tot 17 uur op 050 - 318 5142.

Kies 'Lees meer' voor informatie over ons Corona-beleid.

 Coronabeleid Molendrift:

  • We helpen u zoveel mogelijk via beeldbellen of telefonisch contact. Uw behandelaar neemt tijdig contact met u op om met u te overleggen welke vorm van contact voor u het prettigst is. Als uw behandelaar niet tijdig contact opneemt of bij vragen kunt u altijd contact opnemen met ons secretariaat om tot een passende invulling te komen.
  • Afspraken met de behandelaar op de locatie zelf proberen we te beperken volgens de richtlijnen van de RIVM. Dit is nog wel mogelijk in geval van crisis of spoed.
  • Soms is behandelen via beeldbellen of telefoon niet mogelijk. Wanneer dit leidt tot risicovolle situaties kunnen we in overleg nagaan of we u toch zien op locatie. Uw behandelaar zal u dan vragen of  u en uw huisgenoten niet ziek zijn. Indien uw behandelaar tot een risicogroep behoort, wordt met u overlegd over de wijze waarop er contact onderhouden kan worden.
  • Heeft u hier vragen over belt/mailt u dan gerust met uw behandelaar of met ons secretariaat: 050 3185142 (werktijden) / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Als de problemen van u of uw gezin verergeren vanwege de situatie, of als u vreest dat dat gaat gebeuren, bijvoorbeeld door de drukte van de thuiszittende kinderen, of door de stress vanwege de mogelijke gevolgen van een eventuele besmetting, neem dan gerust contact op met uw behandelaar of ons secretariaat. Wij kunnen u op verschillende manieren helpen.

Molendrift neemt verder alle regels ten aanzien van hygiene in acht, zoals die door het RIVM geformuleerd zijn.

Molendrift: Ubbo Emmiussingel 110 | 9711 BK Groningen | Tel: 050 - 318 51 42 | Fax: 050-312 89 90 | e-Mail