Medewerkers
Bij Molendrift werken orthopedagogen, psychologen en toegepast psychologen. Ook werken er GZ-psychologen en Orthopedagoog-Generalisten, drie Klinisch psychologen, een basisarts en twee kinder- en jeugdpsychiaters. Daarnaast is er een team van ondersteunend personeel.

Opleiding
De hulpverleners hebben allemaal minimaal een afgeronde opleiding toegepaste psychologie of universitaire studie orthopedagogiek en/of psychologie. Velen hebben daarnaast hun registratie behaald, hetgeen betekent dat ze Orthopedagoog-Generalist of Gezondheidszorg-Psycholoog zijn. Een aantal medewerkers is bovendien Cognitief Gedragestherapeut of EMDR therapeut.

Vrijheid en verantwoordelijkheid
Molendrift heeft een platte organisatiestructuur en kent nauwelijks formele hiërarchische niveaus. De meeste leden van het managementteam zijn zelf ook behandelaar. Binnen ons team heb je je eigen cliëntenbestand, hetgeen inhoudt dat jij voor die cliënten de contactpersoon bent en de gesprekken voert. Je werkt dus zelfstandig, maar je overlegt regelmatig met een collega die als tweede behandelaar op de achtergrond betrokken is. Daarnaast is er wekelijks in een klein team gelegenheid tot overleg. Al met al is er dus altijd een back-up waarvan je gebruik kunt maken.

Betrokkenheid en ambitie
Molendrift is een BV. Alle medewerkers hebben een aandeel in deze BV en voelen zich daardoor ook betrokken bij de ontwikkeling van de organisatie in zijn geheel. Betrokkenheid zorgt voor hechte banden en een informele werksfeer. Molendrift staat niet op procedures en regels, wel op kwaliteit en ambitie. Wij willen graag presteren, de best mogelijke zorg bieden aan onze cliënten. Molendrift wil een goede werkgever zijn. We hebben geen 'flexibele schil' en werken niet met nuluren contracten. Nieuwe medewerkers krijgen tweemaal een jaarcontract, waarbij de intentie bij aanname altijd een vast contract in het derde jaar is. Molendrift maakt dit ook waar.

Vacatures
Molendrift heeft doorlopend vacatures voor GZ psychologen, Orthopedagoog Generalisten, orthopedagogen, psychologen en een Klinisch psycholoog. Uw sollicitatie kunt u richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bij vragen kunt u ook contact opnemen met Nynke Aukes of Maarten Wetterauw.

Molendrift: Ubbo Emmiussingel 110 | 9711 BK Groningen | Tel: 050 - 318 51 42 | Fax: 050-312 89 90 | e-Mail